Ik had weer wenkbrauwen!

Onlangs heb ik mijn wenkbrauwen laten doen bij Bianca. Ik was al een tijdje aan het nadenken over permanente make-up en heb de knoop eindelijk doorgehakt. Omdat ik al klant was bij Bianca in haar fijne pedicurepraktijk was de keuze snel gemaakt nu zij ook gespecialiseerd is in permanente make-up voor wenkbrauwen. Ze gaat ze niet zomaar aanbrengen, maar neemt goed de tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw het beste bij je past. Ze luistert ook goed naar je wensen. Ik had bijna geen wenkbrauwen meer (erg dun door al het epileren) en licht van kleur. Meteen na de behandeling was ik al zo trots als een pauw ‘ik had weer wenkbrauwen!’. Het viel me alles mee en mede door de fijne gezellige ruimte en ontspannenheid van Bianca voelde ik mij snel op mijn gemak en was de behandeling zo klaar voor mijn gevoel. Na de nabehandeling zijn ze zelfs nog mooier geworden. Heb toen gekozen om het nog een klein tintje donkerder te doen, want ook dat is mogelijk. Ik ben super tevreden en raad iedereen aan een afspraak te maken bij Bianca als je mooie nieuwe wenkbrauwen wil.

Goed gelukt

Ik heb mijn wenkbrauwen bij Bianca laten doen en ik ben er heel erg blij mee. Ze zijn heel erg goed gelukt, weer mooi symmetrisch, en ook na het herstellen zijn ze nog supermooi. Dank je wel!

Goede prijs/kwaliteits­verhouding

Vandaag weer bij Pedicure Bianca geweest. Goed geholpen aan mijn voeten en voetmassage gehad. Superfijn en gezellig. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Voelt alsof je thuis bent

Voelt alsof je thuis bent. Super gezellige professionele vrouw. Werkt heel netjes en laat je echt met mooie schone voeten de deur uit gaan.