Bianca Keesmaat

PUUR PMU & Pedicure – voor de meest natuurlijke vorm van schoonheid

Iedereen draagt een natuurlijke schoonheid met zich mee; ook jij! Het is mij doel om jouw natuurlijke look te versterken.

Ik zet mijn creativiteit in om met je mee te denken en een resultaat te creëren waar je gelukkig van wordt en dat ook uit durft te stralen.

Mijn gedrevenheid en expertise zorgen voor het mooiste resultaat.

Mijn opleiding ‘Master in Eyebrow-Pigmentation’ heb ik gevolgd bij het wereldwijd bekende Nouveau Contour Master Academy in Weert.

Aangezien ik meer wilde leren ben ik de basisopleiding bij SkinQuip gaan volgen, dé Nederlandse Vakschool voor cosmetische en medische micropigmentatie.

Daar waar andere opleidingsinstituten achterblijven op het gebied van huid en pigmentkennis, geeft Skin Quip de informatie die nodig is om goed en hygiënisch het werk als PMU-artieste uit te kunnen voeren.

Daarnaast heb ik masterclasses mogen volgen bij Skin Quip, zoals Powderbrows,  Finestrokes, en The X-Remove.

Ondertussen ben ik heel wat certificaten verder, zowel voor Medisch Pedicure als PMU-specialiste, maar blijf ik verder leren. Ik wil alle technieken beheersen en kunnen inspelen op alle huidtypes en zie het als een uitdaging het beste van de natuurlijke schoonheid van mijn cliënten te benadrukken.

Om rust en hygiëne te kunnen bieden heb ik naast een mooie lichte praktijkruimte waar je terecht kunt voor jouw wensen op het gebied van PMU, een comfortabele en sfeervolle praktijkruimte waar ik mijn beroep uitoefen als medisch pedicure.

Je bent van harte welkom op de Stellingmolen 350 in Papendrecht.

Afspraken zijn te boeken via de website of telefonisch/WhatsApp op 06-48809337

Impressie van de salon