Sinds 2005 ben ik gediplomeerd pedicure en sinds 2018 gediplomeerd medisch pedicure. Zowel jonge als oude, dames en heren of kinderen kunnen bij mij terecht. Mét of zonder probleemvoeten.

Als medisch pedicure heb ik naast de basisopleiding een kopstudie ‘medisch pedicure’ doorlopen. Hierdoor heb ik kennis en bevoegdheid verschillende risicovoeten te behandelen zoals voeten met problemen ten gevolge van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Als medisch pedicure sta ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie ProVoet.

Voor vakkundige voetzorg kunt u op afspraak terecht in mijn sfeervolle, lichte praktijk. In de comfortabele stoel en met professionele apparatuur wordt u behandeld volgens de laatste methodes. Ik werk volgens de vastgestelde richtlijnen van de Code van de Voetverzorger (Arbo & Milieu).

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Voor extra zorg en aandacht kunt u natuurlijk kiezen voor een Standaard Voetbehandeling Extra van 60 minuten of een Luxe Voetbehandeling van 75 minuten.

De behandeling bij diabetes en reumatoïde artritis wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De overige behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Zie hiervoor dekking zorgverzekeraars.

https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl/pages/26/Consumenten/Dekking-zorgverzekeraars.html

Bel of mail mij wanneer u hierover vragen heeft.

Nagelbeugels

Een ingroeiende of rond groeiende nagel kan bijzonder pijnlijk zijn en gaan ontsteken.

Een nagelbeugel (orthonyxie) is een hulpmiddel dat op de nagel wordt bevestigd om een ingegroeide nagel te corrigeren of om een verhoogde druk in het nagelgebied te verminderen. Nagels kunnen door diverse oorzaken klachten geven: repeterend stoten in een nauw of slecht sluitende schoen, ouderdom, infecties, druk van andere tenen of een trauma.

Een nagelbeugel kan hierbij vaak een oplossing bieden om de oorspronkelijke vorm van de nagel te herstellen.

De BS/Spange is een bladveervormige strip (witte kunststof). Deze wordt op de nagel aangebracht en door de elasticiteit van de nagelplaat en de kracht/spanning van de strip zal de nagelplaat hierdoor corrigeren. Na het aanbrengen van de BS/Spange is de cliënt vrijwel onmiddellijk pijnvrij. Door de spanning/trekkracht van de strip wordt de nagel in de nagelwal omhoog getrokken.

Pedicurebehandelingen

De voeten zijn een ontzettend belangrijk deel van het lichaam. Staat u er wel eens bij stil wat uw voeten allemaal voor u doen? Verdienen ze niet wat meer aandacht? Zelf maakt u al een hoop verschil door goede kousen en passende schoenen te dragen. Voor een optimale verzorging van de voeten brengt u af en toe een bezoek aan een pedicure.

Afspraak maken