Waarom PMU Infralash of Eyeliner?

Wanneer je ogen zijn opgemaakt met permanente eyeliner heb je ’s morgens meteen een frisse blik. Het dagelijks aanbrengen van je eyeliner kan een precies en tijdrovend werkje zijn wat je jezelf bespaart met permanente eyeliner.

Je kunt meteen aan de dag beginnen. Wat je ook doet op een dag, van een werkdag, stranddag of uitgaan, je eyeliner blijft mooi. Ook aan het einde van de dag hoef je ook de make-up niet te verwijderen.

PMU Infralash

Infralash is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. De Infralash techniek voor permanente eyeliner geeft een natuurlijk effect.

PMU Eyeliner

PMU Eyeliner is een opvallende, volle eyeliner. Deze techniek is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben. Het geeft je een look die in het oog springt, net als eyeliner die je zelf aanbrengt.

De behandeling

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past PMU Infralash of PMU Eyeliner het beste bij jou?

Daarna teken ik eerst de eyeliner zodat je een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben je helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan we over tot de uiteindelijke behandeling.

De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Wat zijn de kosten van PMU  Infralash of Eyeliner?

Behandeling Details Prijs
Infra-lashes boven of onder 60 tot 90 min. €175,00
Infra-lashes boven en onder 90 tot 120 min. €250,00
Eyeliner boven 90 tot 100 min. €200,00
Eyeliner boven en onder 90 tot 120 min. €350
Eyeliner touch up binnen 2 tot 6 maanden €90,00
Eyeliner touch up binnen 16 tot 18 maanden €110,00
Eyeliner touch up na 18 maanden vanaf €200,00